lauantai 12. tammikuuta 2013

Espressokuppini - Sami Rinne Design ja Revol

Revol
Sami Rinne Design


Olen ollut päälle vuoden vannoutunut espresson juoja. Aluksi join glögimukeista - en edes omistanut espressomukeja! Sitten löysin Sami Rinne Designin mukit, joista olet jo kirjoittanut aikaisemmin täällä

Viime kesänä ostin ulkomailta pari Revolin espressomukia. Posliinista tehdyt, mutta näyttävät ensisilmäyksellä puolittain sisäänpainuneina muovimukeilta. Ihanat <3 Pidin ostostani hyvänä, näitä en ollut Suomessa nähnytkään ja ihastuin niihin tosiaan heti.

Mutta sitten tuli syksy ja Stockmannin katalogi. Ja siinähän ne olivat - minun Revolin mukit. Ne eivät taida enää olla kovin uniikkeja Suomessa. Ehkä äitini on oikeassa sanoessaan, että olen muodin edelläkävijä - Stockmann seuraa minua askeleen jäljessä!


Minusta arkipäivän designia vähätellään suotta. Ehkä se on suomalainen piirre? Mielestäni arjen kauniit tavarat piristävät tavalla, jota ei ehkä itsekään ymmärrä. Niin kauan kuin ostaa kestävää ja aina kun mahdollista suomalaista tavaraa, niin arjen design on erittäin suositeltavaa. Espressomukin arvoa ei pidä vähätellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti