lauantai 16. helmikuuta 2013

Vuoden vanha

Perustin tämän blogin vuosi sitten. Vau. Aktiivista kirjoittamista on ollut nyt muutaman kuukauden ajan, saadessani inspiraatiota muista lukemistani blogeista. Mutta blogi on tuonut paljon positiivisia asioita elämääni. Ensinnäkin blogin kautta arvostaa elämän pieniä nautintoja. Kun on blogi kyseessä, nämä nautinnot ovat enimmäkseen materiaalisia, mutta kyllä muunkinlaisia elämänarvoja on blogissa tullut esiteltyä.

Haluatte varmasti kuulla tilastoja blogistani :D Olen aika hämmästynyt suosiosta, jota ei tietenkään voi mitata oikeasti suosittuihin blogeihin, mutta toisaalta enemmistö blogin lukijoista ovat minulle tuntemattomia, niin kyllä täällä on lukijoita käynyt :)

Suomi
391
Yhdysvallat      
206
Saksa
48
Ranska
43
Venäjä
19
Britannia
12
Ruotsi
11
Australia
9
Malesia
7
Kiina
5

Eniten lukijoita tulee Suomesta, mutta oiken mukavasti on ihmisiä muualtakin. Tällä viikolla minulla oli yksi ugandalainen lukija. Chilestäkin on ollut. Hauskaa, että he tänne löytävät!


Suosituimmat tekstit osittain hämmentävät:

45
43
42
40
37
24
14.11.2012
8
7.2.2013
7
7

Teksti itsensä vertailemisesta koki huiman nousun tällä viikolla. Saksalaiset tykkäsivät Nanshoshop-tekstistä. Huippis-teksti harmittaa, tein sen huolimattomasti, ja nyt se on suosituin teksti. Damn. Sami Rinne Design, Tarsala ja Benedictin saamelaiskoru on myös kerännyt suosiota. Paljon on myös googlailtu malleja lyhyille hiuksille - tämä onkin yksi suosikkipostauksistani, sillä tällaista tekstiä ilmeisesti tarvittiin suomeksi.
 
 
Blogiani on katsottu vuoden aikana 844 kertaa. Kiitos paljon rakas maailman väestö! Pyrin pitämään yllä tätä kirjoittelun vauhtia - blogi on hyvä vastapaino normielämälle :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti